Eda Specialiteiten het restaurant in Venray

“Een ontdekkingstocht in de Turkse keuken”

Welkom bij Eda Specialiteiten het restaurant Venray. Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk diner,tot in de puntjes verzorgde catering en gezellige workshops. Ontdek de Turkse keuken in onze specialiteitenrestaurant. Heeft u een feestje of een bijzondere gelegenheid? We verzorgen catering op locatie en kookworkshops voor groepen.

Kookworkshop

Bij ons kunt u terecht voor een geweldige kookworkshop. Samen koken,creëren en genieten! In de keuken van Eda Specialiteiten,gevestigd in Venray,kunt u zich helemaal uitleven op het culinaire vlak. In onze keuken kunt u,zowel zakelijk als privé,aan de slag om lekker te koken onder leiding van Eda. Leer de wijze van onze smaakvolle producten en tover een geweldig gerecht op tafel. Of het nou voor een gezellig bedrijfsuitje is of avondje uit met vrienden en familie,kookworkshops staan garant voor een leuke dag of avond. Elke kookworkshop of kookles wordt op maat gemaakt en begeleid. Wij leren u niet alleen koken,maar geven u ook informatie over de (Turkse) producten waar u mee werkt. Samen leren koken met uw bedrijf of groep vrienden schept een culinaire band! Tevens bieden wij individuele kookworkshops oftewel kookcursussen op individuele inschrijving of voor kleinere groepen.

Catering

Onze exclusieve specialiteiten kunnen wij ook verzorgen bij u op locatie. Met ingang van 1 oktober 2015 is Eda Catering de nieuwe horeca exploitant van de Maaspoort Venlo. De catering voor de Turkse bruiloften in de Maaspoort en de catering voor de vele Turkse ontvangsten en partijen in de Maaspoort vallen onder de verantwoordelijkheid van Eda Specialiteiten. Heeft u een feestje of een ander speciale gelegenheid? We kunnen uw catering van a tot z verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

https://edaspecialiteiten.nl

About the author

Leave a Reply